Miért Archie’s?

Mert hazai virágmézzel és természetes alapanyagokból készül

A méz évezredek óta a legízletesebb édesítőszer, 100%-ban a természet ajándéka. Az ókoriak tényleg az örök ifjúság forrásának tartották a mézet, okkal. A méz nem romlik meg, és a hihetetlennel határos, de igaz: a méz akár ezer év múlva is fogyasztható, régészek 18 000 éves mézleletet is találtak. Készítése igazi csoda: a méhek nemcsak begyűjtik az értékes nektárt, hanem saját anyagaikkal gazdagítják, így jön létre a méz, amelyet a méhek lépekben érlelnek. A méz áldásos hatásait felsorolni is lehetetlen, íme néhány: vérnyomás-szabályozó, gyógyítja a légutakat, serkenti az emésztést, serkenti az izmok és a szív működését, gyógyítja a májunkat, sőt kevesen tudják, de külsőleg is segít: sebgyógyító hatású. A hazai virágmézzel készült, pompás zamatú Archie’s italok a testet gyógyítják, a lelket simogatják.
Még 3 érv Archie’s mellett!

TERMÉKEINK

Az Archie’s fejlesztői évekig kutatták az ízeket, szűntelen kóstoltak, kísérleteztek, míg számtalan alapanyag és ízkombináció kipróbálása után megszületett a hat egyedülálló üdítőital. A megoldást a természet adta: mesterséges aromák és ízfokozók helyett gyümölcsök tiszta íze teszi különlegessé az Archie’s italokat.

Pomegranate cola

Pomelo Orange

Wildberry Lime

Apple Ginger

Lemon Tonic

Lychee Energy

MIXER GUIDE

Az Archie’s alkotói az ország egyik legtehetségesebb és legsikeresebb mixerét hívták segítségül, hogy megfeleljenek a 21. századi kihívásoknak. Miskolci János, az Avalon Park vezető bártendere és bármenedzsere, hazai és külföldi versenyek győztese, a legújabb irányzatokat figyelembe véve alkotott új és izgalmas koktélokat.

MÉG 3 ÉRV AZ ARCHIE'S MELLETT

Miért Archie’s?

Mert lelke van!

Egyszer régen, Magyarország egyik távoli szegletében, egy bükki falu erdő borította szélén találkoztunk a napsütötte mosolyú öregúrral, aki virágokkal és szorgos méheivel körülvéve élte életét. Megvolt mindene, a méhészkedés volt az élete, s ahogy mesélt, mintha megtalálta volna az örök ifjúság forrását. Talán így is van, a közel százéves Árcsi bácsi ugyanis köszöni szépen, jól van! Ő inspirálta az Archie’s kutatóit, akik létrehoztak egy páratlan zamatú, kizárólag természetes alapanyagokból készült italcsaládot.

Miért Archie’s?

Mert a leginkább környezetbarát.

Az Archie’s számára egyértelmű volt, hogy a lehető leginkább környezetbarát csomagolóanyagot választják, az alumíniumdobozt. Kevesen tudják, hogy az aludoboz 100%-ban újrahasznosítható, gyakorlatilag végtelenszer, könnyű súlya miatt pedig szállítása is jóval kisebb környezetterheléssel jár, mint az üvegpalackos italoké. A műanyagpalack szóba sem jöhetett, ahogy a műanyagot és papírt ötvöző TetraPak csomagolás sem. Az aludobozok szelektív gyűjtése ma már mindenhol biztosított, így egy doboz Archie’s vásárlásával nyugodtak lehetünk, hogy ma is tettünk valamit bolygónkért.

Miért Archie’s?

Mert az ősi tudást ötvözi csúcstechnológiával.

A gyümölcsök és a méz áldásainak ismerete ősi, a tudás generációkról generációkra öröklődik, a régi öregek okossága azonban az Archie’s italok esetében a legmodernebb technikával válik tökéletessé. Az üdítők a legújabb berendezésekkel felszerelt, teljesen automatizált üzemben készülnek, amely Európa legmagasabb élelmiszer-tanúsítványával rendelkezik.